SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN

Asslammua'laikum w.b.t blogger :)

Hari niyy eyqa ade join satu segmen yang agak menarik .... Eyqa join segmen niyy dari blog
Kak Tia yang bersegmen kan JOM FOLLOW DAN COMMENT ... Klau korang nak join sila
CLICK SINI yee kawan kawan ... Yang katbawah niyy pulak banner die ...





Okayy setakat niyy follower eyqa baru ade 28 and comment ponn baru ade 2 .... Maklumlah baru jee nak berblog niyy ... Okay tuu jee .... Salam :))

www.tips-fb.com
korang taksuke ? maaf tiade butang unlike if suke like je :))

12 coretan anda:

Ini Kisah Tia berkata...

patut panggil akak . baru sweet 16 .. thanks ye join segmen akak . kot2 boleh jadi member lepas nih :) akak follow laju2 sini ..

Ini Kisah Tia berkata...

tak jugak dek . hak untuk follow ada di tangan masing-masing . so , terpulanglah samada nak follow atau tidak . biarpun orang tu kata WAJIB follow tapi kita tak follow tak apa . tak naik mahkamah pun . tujuan akak buat segmen ni pun nak bantu bloggers lain .

mungkin ada sesetangah darinya yang tak suka dengan segmen akak ni . tapi tulah . dunia . bukan semua setuju dengan pendapat kita . macamana dengan adek ? rasa terpaksa ke join segmen akak ?

akak tak paksa siapa pun nak join segmen akak . semua pun pandai fikir . nak , nak . tak nak abaikan . tak payah kecoh-kecoh . susah dik dalam dunia blog ni . kita tak dapat nak puaskan hati semua orang :)

Rohaizam Rosli berkata...

Da follow n join segmen follow n komen…

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-follow-dan-komen.html

eiyqa berkata...

sys Tia : adek stuju dengan akak ... n adek join segmen niyy bukan kerane terpakse ... adek join sebab adek rase segmen niyy menarek :)

Rohaizam : terima kaseh :)

Shuk_ArChie berkata...

Shuk datang membuat rakan blogger di sini... hehe
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

NuSaNa NoSa 91 berkata...

keen pon join segmen ni tau eiyqa.. keen dh follow eiyka.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

p/s: blogger baru?? keep blogging yep.. chaiyookk, chaiyokk!! ^_^

iMBobo berkata...

waaa ramainye join segmen ni..ni segmen terbaeeeek ni!! btw, iMBobo follow here.. :)

IntaNBerliaN berkata...

follow sini

eiyqa berkata...

Terima kaseh pade yang udi jadi follower eyqa yee :))

Freaky berkata...

datang dan follow daripada blog tia

wan berkata...

hye eiyqa..sy da follow kamoo :)

eiyqa berkata...

Terima kaseh semua :)
Hopefully dpat jadi rakan blogger yang rapat :))