Perlu kan pendapat Blogger :)

Assalammua'laikum w.b.t blogger :)

Ape pendapat korang lahh kan blogger sekalian bile orang yang korang sayang tu buat korang sedih,, saket hati,, marah,, or else..? Actually, eyka tengah sedih gile skrg niyy tak sangke sngat bile orang yang aku syang ckap mcam tu..(m**a, p**a, and a** s***) jatuh aer mate aku bile korang ckap mcam tu kat aku... hmm :'(

:face47::face41:
www.tips-fb.com
korang taksuke ? maaf tiade butang unlike if suke like je :))

2 coretan anda:

Ini Kisah Tia berkata...

alahai .. Tia tak berapa nak paham ayat yang kena cover tu .. btw , selalulah ingat . people will always talk , talk and talk ..

ABU berkata...

bersabar la